viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.11.21 @ 20:17

Predstava Svirko Svemirko je na rasporedu u subotu, 20.11. 2021. godine, s početkom u 19,00 sati, u Kazališnoj dvorani Vitez i to po drugi put.

Podsjećamo, Svirko Svemirko – bajka o čarobnom sviraču, nova je predstava Gradskog kazališta mladih Vitez. Ovaj kazališni uradak svoju premijeru je imao u listopadu ove godine, a ovoga puta repriza će biti odigrana povodom Europske noći kazališta.

OGLAS

U predstavi igraju: Ena Čalić i Hanka Salkić, Sofija Ćosić, Ana Radoš, Emin Šahdan, Lana Čalić, Maša Nuk-Vuković, Marija Martinović i Glorija Radoš.

OGLAS

Predstavu je režirala Anja Stipinović, a asistentica režije je Karla Karin. Izvršni producent je Ivan Sajević, a grafičko oblikovanje plakata potpisuje Ivan Pranjković.

OGLAS

Europska noć kazališta (European theatre night) jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Održava se istovremeno u velikom broju europskih gradova svake godine treće subote u mjesecu studenome. Kazalište toga dana postaje glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike.

Oglasi
LM