viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
kazališni dani
Vrijeme objave: 20.09.24 @ 09:00
OGLAS

Hit predstava, koja će se odigrati u sklopu 16. Dana kazališta Vitez, obećava nezaboravnu večer punu smijeha, neočekivanih obrata i duhovitih situacija.

OGLAS

Riječ je o još jednoj sjajnoj komediji viteškog kazališta, koja zasigurno osvaja srca publike što pokazuje veliki broj zainteresiranih. Kako je to kada ni sam ne znaš tko si? Odgovor iz prve ruke možete otkriti uz predstavu “Stani, inspektore!!!”, stoji u najavi.

U ovoj predstavi publika ima priliku upoznati inspektora Osmana, opsjednutog borbom protiv kriminala. Inspektor koji svoju karijeru gradi u Zagrebu, na komičan i tragičan način hapsi sve oko sebe pa čak i samog sebe. Radnja se odvija posvuda, ali najviše u njegovoj glavi. Kroz niz neobičnih situacija i susreta gledatelji će biti uvučeni u misteriozan i napet zaplet. Hoće li se Osman uspjeti izboriti sa svojim opsesijama? Saznajte u ovoj jedinstvenoj predstavi koja će vas natjerati na smijeh i iznenađenje do samog kraja!

OGLAS

Predstava će biti odigrana u nedjelju, 22.9.2024. godine, u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 19,00 sati. Ne propustite priliku da uživate u ovoj dinamičnoj i duhovitoj predstavi koja će vas nasmijati do suza. U predstavi igra Emin Šahdan, režiju potpisuje Robert Šafradin, a izvršni producent je Ivan Sajević. Grafičko oblikovanje potpisuje Borislav Sučić. 

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM