viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.02.22 @ 13:15

JU Hrvatski kulturni centar Travnik – Nova Bila i Kazalište mladih „Korifej“ pozivaju Vas da prijavite svoje monodrame na uvid selekcijskom odboru 2. Regionalnog festivala monodrame “inBox”.
Festival će se održati u Travniku- Nova Bila od 01.09.2022. do 04.09.2022. godine i u okviru svog programa će prikazati 6 predstava u natjecateljskom dijelu festivala.

Kriteriji za prijavu su sljedeći:

OGLAS
  • monodramu mogu prijaviti sva profesionalna kazališta, kazališne trupe i ostale organizacijske forme profesionalne kazališne produkcije te samostalni umjetnici koji su producirali monodramu
  • monodrama može biti prijavljena bez obzira na godinu produkcije
  • prijaviti se mogu monodrame koje se izvode na nekom od BHS jezika

Organizator festivala će odabranim sudionicima:

OGLAS
  • osigurati smještaj i hranu
  • pokriti troškove puta (po sustavu službenog obračuna refundacije troškova prijevoza ovisno dogovorenom načinu prijevoza)
  • dogovoriti varijabilne troškove

Prijava mora sadržavati:

OGLAS

Prijavni obrazac Link na video snimak predstave Fotografiju glumca/glumice Fotografiju iz predstave
Prijave slati na e-mail adresu kmkorifej@gmail.com najkasnije do 30.04.2022. godine.
Aplikanti će o odluci selekcijskog odbora biti obavješteni najkasnije do 30.05.2022. godine.

Regionalni festival monodrame „inBox“ je manifestacija natjecateljskog karaktera koja se organizira u cilju popularizacije monodrame kao oblika scenskog stvaralaštva i afirmiranja BiH i regionalnih akademskih
glumaca, dramaturga i redatelja.

Uz novčanu nagradu u iznosu od 2.000,00 KM za najbolju glumačku interpretaciju o kojoj će odlučivati tročlani stručni žiri, bit će dodijeljena i nagrada sponzora za najbolju predstavu po odabiru publike.

Očekujemo Vaše prijave i nadamo se susretu u Travniku- Nova Bila, poručuje između ostalih direktorica festivala Anela Križanac.

LINK ZA PREUZIMANJE OBRASCA.

Oglasi
LM