viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.11.23 @ 19:26

U organizaciji Upravnog odbora HKD ,,Napredak” podružnica Vitez, u četvrtak 09. studenoga u Vitezu održana je redovita Izvještajna skupština istoimene podružnice.

Pored stalnih članova, predstavnici društveno-političkog života u Vitezu nazočili su Izvještajnoj skupštini u svojstvu gostiju.

OGLAS

Na samom početku nakon Napretkove himne odmah se pristupilo usvajanju Poslovnika i izboru radnih tijela, a radni dio sjednice moderirao je dopredsjednik Društva Zoran Kupreškić.

OGLAS

Pod točkom dnevnog reda se našla i pozdravna riječ gostiju, kada se za riječ javio Marko Krišto, koji je posebno pohvalio rad Napretka, podružnicu Vitez koja toliko puno radi te poželio uspješan rad i u budućnosti.

OGLAS

Nazočne je potom pozdravila predsjednica Društva, profesorica Gordana Mišković koja je u prigodnome govoru pohvalila članove, zahvalila svima koji sudjeluju u radu, zahvalila svim donatorima koji pomažu u radu. Istaknula je 80 različitih aktivnosti od posljednje skupštine do danas, koje su odličan poticaj i razlog za rad u narednom razdoblju.

Skupština je nastavila s radom uz narativno izvješće za razdoblje 23.11
2022. do 31.10.2023., financijsko izvješće Napretkove podružnice u Vitezu za isto razdoblje te izvješće Nadzornog odbora.

Izvješće o radu Društva i predsjednice  nazočnima predstavila je predsjednica Gordana. Financijsko izvješće Društva za prethodno navedeno razdoblje predstavila je tajnica Društva Ana Mišković. Izvješće Nadzornog odbora predstavio je Anto Zirdum.

Nakon rasprave izložena izvješća su i usvojena, a nakon čega je u Napretkovom klubu upriličeno zajedničko druženje nazočnih.

Oglasi
LM