viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.03.23 @ 22:10

U organizaciji HKD „Napredak“ podružnica Vitez i Udruge Volim ,,Vitez”, već tradicionalnom manifestacijom „Pričaj mi priču“ započelo je obilježavanje Međunarodnog dana čitanja naglas, Međunarodnog dana darivanja knjigom  i Međunarodnog dana dječje knjige

Jednosatno čitanje najpoznatijih bajki i priča za djecu u prostorijama Napretka u Vitezu privuklo je za sada petnaest prijavljene djece, uzrasta od 5 do 8 godina, motiv je odličan, jer 15 minuta čitanja dnevno pomaže djetetovu cjelokupnom razvoju.

OGLAS

Pričaonice su započele večeras, bit će realizirane i naredna tri četvrtka. Večerašnja radionica započela je sa pjesmom, Napretkov  zbor je u pratnji voditeljice Željke Zekić otpjevao nekoliko simboličnih pjesmica i na takav način djeci poželio dobrodošlicu u Napredak. Radionica je nastavljena uz čitanje poznate priče o Snježani i sedam patuljaka, zatim crtanjem dojmova i zapaženih detalja iz priče, a sve to uz druženje i potporu Ane Mišković i Marine Alilović.

OGLAS

„Sjećajući se ranijih godina naša manifestacija je bila odlično prihvaćena u Vitezu. Djeca su jednosatnim čitanjem priča i simboličnim druženjem stvorila pozitivan prostor čemu je svjedočilo i više od 70 prijavljene djece na događaj ,,Pričaj mi priču”. Vjerujem kako će se taj trend nastaviti i ove godine kada će brojka od petnaest prijavljene djece biti puno veća, što će nas kao organizatore ugodno iznenaditi. Sama ideja organiziranja ove aktivnosti još 2018. godine bila je “pun pogodak”, a Vitežani, posebno oni najmlađi mogu biti zahvalni inicijatorici i voditeljici aktivnosti Nataši Križanović, ali kako bi se potrudili i tu brojku ponovili trebaju nam, ponovno oni najmlađi, od 5 do 8 godina”, poručila je voditeljica ovogodišnje aktivnosti ,,Pričaj mi priču” Marina Alilović te najavila čitaonicu na naredni četvrtak, ponovno od 18,30 sati.

OGLAS
Oglasi
LM