OGLAS
Vrijeme objave: 28.06.24 @ 08:12
OGLAS

U sklopu projekta “Povezani kroz umjetnost- drugi dio”, posvećenog ženama u umjetnosti i javnom životu, Klub knjige ‘Ivo Andrić’ Mostar je najavio dva završna događaja.

OGLAS

Prvi od njih održan je u četvrtak u 20:00 sati, kada su u prostorijama Kluba ugostili Đurđicu Čilić, poznatu polonisticu, izvanrednu profesoricu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, vrsnu prevoditeljicu i spisateljicu. Večer s Đurđicom Čilić privukla je mnoge istinske ljubitelje književnosti koji nisu propustili priliku da uživaju u razgovoru s ovom izvanrednom ženom. Đurđica Čilić je poznata po svom empatičnom, brižnom, vedrom i veselom pristupu, ali i po hrabrosti i kritičnosti u iznošenju svojih stavova.

Njeno gostovanje u Mostaru bilo je obilježeno toplinom, dubokim razmišljanjima i inspirativnim pričama. Ova večer je bila pravo književno osvježenje i značajan doprinos projektu koji je istaknuo važnost žena u umjetnosti i javnom životu. Klub knjige ‘Ivo Andrić’ Mostar nastavlja s promoviranjem kulture i književnosti, pružajući svojim članovima i posjetiteljima priliku da se povežu kroz umjetnost.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi