viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.07.22 @ 18:15

U knjizi Viteški ljetopis sadržan je niz značajnih događaja i postignuća brojnih Vitežanki i Vitežana, a među njima se na poseban način izdvajaju rezultati skupine sportskih kolektiva okupljenih u veliku i već jako uspješnu obitelj Romari iz Viteza.

Tim povodom danas su Jakov Križanović i Nikola Šarić Romarijevoj knjižnici uručili nekoliko primjera ljetopisa koje je preuzeo direktor Romarija, istaknuti sportski i gospodarski djelatnik Bojan Rajković. Tijekom susreta razgovaralo se o ulozi medija u sportu i značaju kvalitetnog lokalnog medija koji je od izuzetne važnosti u pisanju uspješnih priča u lokalnoj zajednici i šire.

OGLAS

“Viteški.ba, kao jedan od vodećih medija iz Središnje Bosne i Romari imaju kvalitetnu suradnju koja će se nastaviti i u budućnosti, a Bojan Rajković i njegovi suradnici istinski su podupiratelji razvoja općine Vitez u cjelini. S time u vezi je i veća uloga medija u praćenju i informiranju javnosti o radu naših kolektiva i pojedinaca koji čine život u Vitezu potpunijim”, navode iz Viteškog.

OGLAS

Bojan Rajković je istaknuo zadovoljstvo prezentacijom Romarijevih uspjeha te spomenuo niz novih projekata koji su u pripremi o čemu će više riječi biti u narednim tjednima.

OGLAS
Oglasi
LM