Vitez
vedro
1.8 ° C
2 °
1.7 °
69 %
3.1kmh
0 %
Ned
2 °
Pon
10 °
Uto
11 °
Sri
15 °
Čet
16 °

Mladi, kreativni, ženski frizer iz Viteza otkrio zanimljivosti i pozitivne strane svog zanimanja

„S obzirom da nije uobičajeno da ja kao muškarac, radim u većini slučajeva ženske frizure, nisam se ni bojao pokrenuti svoj vlastiti frizerski studio, jer djevojke u Vitezu izgledaju, ali i vole izgledati još ljepše“, poručuje, s osmjehom na licu, Vedran Garić.

Vedran Garić, kako za sebe s ponosom kaže je ženski frizer i trenutno je frizer, ali ujedno i vlasnik Frizerskog studia „One“ u Vitezu. Nakon završene osnovne škole, započinje srednju školu, ali kao muški frizer. Njegovo zanimanje je uobičajeno, ali ono što njega čini neobičnim jeste to što je svoje frizerske vještine i maštu usmjerio na njegu i uređivanje ženske kose.

Na samome početku svog poslovnog usavršavanja je shvatio da se zahvaljujući bojama i različitim ženskim frizurama, svakim danom susreće s nečim novim i kako upravo takvi izazovi utječu na njegovu kreativnost.

Ovaj mladi čovjek, zajedno sa svoje dvije djelatnice svakodnevno napreduje i posao postaje zanimljiv jer njegove klijentice iz salona izlaze zadovoljne svojom kosom, ali ono što je još važnije, najčešće se ne vraćaju same, nego s prijateljicama koje žele promjene i čuda na svojoj kosi. Svakodnevno ga ispunjava i činjenica da klijentice detaljno slušaju njegove savjete te vode brigu o tome, kako pravilno njegovati kosu, hraniti je, ali i redovno skraćivati svoje vrhove.

Što se uspjeha tiče, smatra da svaka osoba na to gleda drugačije, njegov najveći uspjeh je to što je svoj vlastiti Studio pokrenuo sam i jako mlad sa svojih 18 godina, a sada već, nakon više od dvije godine samostalnog rada, na poziv firme Frizerland je postao edukator u Bosni i Hercegovini za Cocochoco keratinski tretman. Svaki uspješan frizer pa tako i on, prati trendove i pokušava svoj rad podignuti na veću razinu.

Posebno ističe da je ponekad bilo i trenutaka kada klijentica nije bila zadovoljna završenom frizurom, ali smatra da svatko tko radi, taj i griješi pa grešku odmah ispravlja kako bi klijentica iz salona izišla zadovoljna i naravno, ponovno se vratila.

„Neovisno o tome je li ženska kosa ravna, kovrčava, duga, kratka, lijepa je uvijek samo zdrava kosa. Kosa je ukras glave, bez obzira na to pratite li najnovije svjetske trendove vezane uz frizuru, dužinu i boju kose ili ipak svoju frizuru niste mijenjali godinama, vjerujem da ćete se složiti kako je ipak najvažnije samo zdravlje kose“, poručuje za čitatelje portala viteški.ba Vedran Garić.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.