spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Svijet je poludio za ovim napitkom, a nazivaju ga tušem za crijeva

Hit na TikToku ovih dana je tzv. tuš za crijeva, pa brojni korisnici diljem svijeta potiču ljude da naprave tuš za crijeva – vodu sa chia sjemenkama.

- Oglasi -

Chia sjemenke se s pravom nazivaju super hranom jer pomažu sniziti masnoću u krvi, visoki krvni tlak, poboljšavanju san, podižu raspoloženje i pomažu u regulaciji apetita.

Hit na TikToku ovih dana je tzv. tuš za crijeva, pa brojni korisnici diljem svijeta potiču ljude da naprave tuš za crijeva – vodu sa chia sjemenkama. U čašu od dva decilitra natopite jednu čajnu žlicu chia sjemenki i nakon što se zgusnu i pretvore u gel popijte. Ako želite, možete im dodati i limun i med. Ovaj napitak usporava pretvaranje ugljikohidrata u šećer, zahvaljujući čemu će ugljikohidrati koje jedete moći biti pogonsko gorivo za vaše tijelo dulje nego uobičajeno. Zbog ovakve regulacije otpuštanja ugljikohidrata, stabilizira se i razina šećera u krvi. To je jednostavno napitak koji, osim što otapa višak masnoće, djeluje odlično na vaše zdravlje jer je prepun antioksidansa, vlakana, vitamina… Istuširajte crijeva.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE