spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Na prodaju poznati restoran u Vitezu, evo i početne cijene

- Oglasi -

Prodaje se poslovni prostor u Vitezu (restoran sa opremom), stoji u oglasniku OLX.ba. Naime, radi se o dobro poznatom restoranu Kremen, na adresi PC ’96 bb, Vitez, BiH.

Prizmelje sa terasom ima 300m². Glavna sala sa šankom sva je u hrastovom drvetu plus dupli separu sa 4 stola. Hodnik je odvojen od terase kliznim zidom i odvojen od glavnog hodnika kliznim zidom. Tu si i dvije kupaonice (wc) – muška i ženska (odvojeno). Prostor ima i kladionicu sa posebnim ulazom, podnim grijanjem sa zasebnom strujom i odvojeno od restorana. Na katu je stan, dnevni boravak, soba, kupatilo. Broj sjedećih mjesta je 130, parking je ograđen, asfaltiran za 30 vozila i 7 natkrivenih mjesta.

Početna cijena je 850.000,00 KM. Dostava pisanih ponuda na osnovu početne cijene na e-mail: anto.grabovac@tel.net.ba ili mobitel 063 333 600. U slučaju prodaje, kupac snosi porez na nekretninu u cijelosti. Nekretnine su bez tereta. Navedena cijena je početna i odnosi se na cjelokupnu nekretninu. Kuću je moguće odmah preuzeti prema popisu u kupoprodajnom ugovoru.

OGLAS MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.