spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
16 ° C
16 °
16 °
93 %
1.7kmh
100 %
Pon
17 °
Uto
17 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
20 °

Na prodaju stan u Vitezu: Je li pretvorba poslovnih prostora u stambene rješenje za neiskorištene poslovne prostorije!?

- Oglasi -
- Oglasi -

Prije nekoliko tjedana pisali smo o tome kako je u Vitezu vrlo oskudna ponuda stanova na prodaju dok je potražnja stanova za kupnju znatno izraženija. Govoreći ekonomskim rječnikom, ponuda ne prati potražnju.

Razlozi su različiti, međutim prateći situaciju u Vitezu s tržištem nekretnina primjeti se kako je veliki broj praznih poslovnih prostora jer se ekonomska aktivnost dominantno iz grada preselila u PC-96 Vitez. Pomanjkanje poslovne aktivnosti u gradu, ali i nedostatak stanova na prodaju u Vitezu, motiviralo je vlasnika na zanimljivu prenamjenu poslovnog prostora u gradu napravivši od istoga stan. Tu informaciju primijetili smo na olx.ba, internetskoj tražilici ponude i potražnje nekretnina na prodaju u Vitezu. Nefunkcionalan i upražnjen poslovni prostor je renovirao i prilagodio u prostorije za stanovanje.

- Oglasi -

Ovo doista otvara šire pitanje o tomu može li ova transformacija poslužiti kao primjer kako neiskorištene poslovne prostorije u Vitezu staviti u funkciju te osigurati nove površine korisnog stambenog prostora ali i promijeniti ukupnu urbanu sliku uže gradske jezgre ili se ipak radi o narušavanju izgleda fasada i same namjene. Stan je na prodaju pa oglas prenosimo OVDJE.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE