spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
vedro
24.6 ° C
24.6 °
24.5 °
34 %
0.3kmh
6 %
Pet
22 °
Sub
27 °
Ned
30 °
Pon
21 °
Uto
19 °

POSAO U VITEZU: Vitkom raspisao oglas, primaju pet djelatnika

spot_img

Služba za zapošljavanje Županije Središnja Bosna objavijestila je javnost kako je Javno komunalno poduzeće Vitkom iz Viteza raspisalo javni oglas za prijem radnika na neodređeno vrijeme za sljedeća radna mjesto:

  1. Referent za naplatu potraživanja i administrativne poslove u službi „Pravni i opći poslovi“ – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme.
  2. Spremačica – kurirka u službi „Pravni i opći poslovi“ – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme.
  3. Vozač specijalnih vozila i rukovatelj građevinskom mehanizacijom u Radnoj jedinici prikupljanja, selekcije i odvoza otpada – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme.
  4. Radnik na održavanju zelenih površina u Radnoj jedinici održavanje grada i drugih objekata – 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme.
  5. Pomoćni radnik uz specijalna vozila u Radnoj jedinici prikupljanja, selekcije i odvoza otpada – 1 izvršitelj na određeno vrijeme – 12 mjeseci.

Tekst Javnog oglasa sa opisom poslova, rokom za prijavu te općim i posebnim uvjetima će s danom objave ove Obavijesti biti objavljen na Web stranici Službe za zapošljavanje Županije Središnja Bosna http//szzksbsbk.ba/ i Web stranici općine Vitez http//www.opcinavitez.info/, navedeno je u obavijesti.

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.