spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
7.9 ° C
7.9 °
7.9 °
92 %
0.9kmh
100 %
Ned
10 °
Pon
14 °
Uto
10 °
Sri
10 °
Čet
10 °

Tko zapošljava ovoga tjedna: Traže se trgovci, inženjer, kućna pomoćnica…

- Oglasi -

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

- Oglasi -

U suradnji sa portalom Boljiposao.com svakog tjedna biznis.info donosi aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

Zlaratna Celje jedna od najvećih proizvođača nakita u Europi sa široko rasprostranjenom maloprodajnom mrežom. ZLATARNA CELJE d.o.o. Sarajevo raspisuje natječaj za prijam zaposlenika za sljedeće radno mjesto, pozicija se odnosi na Zlatarna Celje, Sarajevo. TRGOVAC. Uvjeti: srednja stručna sprema, poznavanje rada na računaru, poznavanje engleskog jezika, poželjno radno iskustvo u trgovini

- Oglasi -

Opširnije pronađite OVDJE

- Oglasi -

Osnovna djelatnost firme ALBAT d.o.o. Sarajevo je proizvodnja, prodaja, montaža i servis sustava rezervnog napajanja (UPS, električni agregati, ispravljači/punjači, inverteri, aku baterije, …).

Pridružite se ALBAT timu na poziciji: Inženjer elektrotehnike (m/ž) – Project Engineer. Opis posla: tehnička podrška prodaji, priprema tehničke dokumentacije. Kandidat treba posjedovati sljedeće kvalifikacije: minimalno VSS elektro-tehničkog smjera, znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije.

Opširnije pronađite OVDJE

Soho Wintech PVC d.o.o. Sarajevo raspisuje oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme na poziciji: Kućna pomoćnica. Opis posla: Poslovi kuhanja, pranja rubnja, peglanja, spremanja i održavanje čistoće kuće/vile.

Opširnije pronađite OVDJE

Kalea d.o.o Sarajevo, raspisuje oglas za radno mjesto. Trgovac/Projektant u salonu namještaja Kalea Mostar, Banja Luka, Vitez, Jelah. Opis radnih aktivnosti: prodaja i prezentacija namještaja u salonu namještaja, izrada predračuna i računa za kupce.

Opširnije pronađite OVDJE

Partner mikrokreditna fondacija – Želite karijeru u timu jedne od vodećih mikrokreditnih fondacija u BiH? Želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao? Rad u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju osobnog napretka i napretka sredine u kojoj radite? Zadovoljstvo nam je pozvati vas da se javite na sljedeći oglas za prijam u radni odnos na pozicije: Koordinator sredstava – mjesto rada Tuzla.  UVJETI ZA PRIJAVU ZA KOORDINATORA SREDSTAVA: VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, minimalno 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,

Opširnije pronađite OVDJE

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.