spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
21.6 ° C
21.6 °
21.6 °
26 %
0.6kmh
60 %
Pet
25 °
Sub
27 °
Ned
30 °
Pon
21 °
Uto
19 °

Zbog unaprjeđenja poslovanja travnički Prevent zapošljava

spot_img

“Kombinacija stručnog tima i suvremene tehnologije garantira izuzetno visoku razinu kvaliteta proizvoda koji zadovoljavaju zahtjevne standarde u oblasti proizvodnje tekstila poznatih modnih brendova. Kontinuirano ulaganje u stručnost i obučenost kadrova, u suvremenu opremu i tehnologiju, održavanje i razvoj visoke razine kvaliteta proizvoda je ono što čini Vašim pravim izborom našu tvrtku”, naveli su u natječaju za posao iz Preventa.

Shodno povećanoj potražnji naših tradicionalnih kupaca te potrebi za stalnim napredovanjem i unaprjeđenjem poslovanja traži se stručna, odgovorna i motivirana osoba za radno mjesto:

Rukovoditelj proizvodnje (M/Ž)

Primarni cilj rukovoditelja proizvodnje je planiranje, organiziranje, usmjerenje i pokretanje optimalne proizvodnje na dnevnoj razini u svrhu ostvarenja plana proizvodnje i zadovoljenja zahtjeva kupaca, zatim povećanje efikasnosti proizvodnje kroz smanjenje nepotrebnih troškova i primjenu standarda kvaliteta. Kao rukovoditelj proizvodnje odgovorni ste za proizvodnju, kvalitet i pravovremenu isporuku te realizaciju optimalnog opterećenja ljudi i proizvodnih kapaciteta. U segment vaše odgovornosti ulaze i nadzor nad procesom proizvodnje i poduzimanje potrebnih korektivnih mjera. Bit ćete zaduženi za izgradnju povjerenja i dobrih odnosa kao i profesionalni razvoj proizvodnog osoblja. Analiza izvještaja o proizvodnji radi optimizacije proizvodnje i odgovornost za sigurnost zaposlenih također su vaš zadatak. Da biste se istakli u ovoj ulozi trebate imati odlične komunikacijske i organizacijske vještine, biti orijentirani na rezultat te težiti konstantnom usavršavanju i praćenju tehnološkog razvoja i trendova u proizvodnji.

Profil kandidata:

  • SSS/VSS tehnički- proizvodni smjer
  • Radno iskustvo u rukovođenju u tekstilnoj industriji min. 3 godine
  • Sposobnost upravljanja timom sa više desetina zaposlenih
  • Poznavanje principa poslovanja i upravljanja (strateško planiranje, alokacija resursa, upravljanje ljudima)
  • Poznavanje standarda kvaliteta
  • Vještine izgradnje tima, donošenja odluka i upravljanja ljudima
  • Odlično poznavanje MS Office paketa
  • Vozačka dozvola B kategorije

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, vašu biografiju  i motivacijsko pismo pošaljite na adresu posao@prevent.ba ili poštom Prevent Travnik, Tvornička bb .

Natječaj je otvoren petnaest dana od dana objavljivanja.

Rok za slanje prijava je 7 (sedam) dana od dana objavljivanja, do 17.09.2021.

Više informacija o Prevent grupaciji na www.preventgroup.ba

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.