spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

AdmiralBet avion leti 250KM/h. Najveća kiša Freebet-a na igri Aviator!

- Oglasi -

Samo na AdmiralBet online platformi svoju igru možete započeti BESPLATNO! BONUS DO 300 KM za sve uplate bankovnim karticama.

- Oglasi -

Jednostavnost, uzbuđenje i dostizanje vrhunca, gdje je samo svemir granica – to je ono što odlikuje igru koje je „zarazila“ milijune širom svijeta. Naravno radi se o igri Aviator. Igrač je glavni. Igrač samostalno upravlja svojim letom i u svakom trenutku samostalno određuje kad želi isplatu.

AdmiralBet je samim tim je logičan izbor, jer je jedino mjesto na kojem možete ostvariti maksimalne vrijednosti Freebet-a!

- Oglasi -

Ono što neophodno morati imati da zaigrate za najveće količine Freebet-a ikad viđene u jednom danu, jeste AdmiralBet korisnički nalog. Registrujete se na admiralbet.ba danas i budite dio ekipe koja svakodnevno koristi najveće bonuse u Bosni i Hercegovini.

Grmljavina Freebet-a u zoni leta

Vrijeme je idealno da samostalno upravljate svojim avionom i dosegnete najveće moguće visine, jer na AdmiralBet-u samo je svemir granica. AdmiralBet avion leti brzinom koju nitko više ne može stići. Brzina AdmiralBet aviona je 250 KM/h, a vi imate fenomenalnu mogućnost da budete pilot tog aviona i poletite do samih granica svemira.

Petak, subota i nedjelja su dani koje jednostavno ne smijete propustiti, jer dobivate šansu da zgrabite dio od 1000 KM dnevnog Freebet-a koji jednostavno grmi na AdmiralBet-u. Tri dana, četiri puta u jednom danu, u trajanju od sat vremena, AdmiralBet avion će letjet 250 KM po satu. Vrijednosti su različite, ali ako budete brzi na CLAIM okidaču imate šansu da zgrabite i pojedinačni Freebet od 10 KM.

20 kiša Freebet-a svakodnevno je u opticaju koje nagrađuju čak 420 igrača, a sva taktika svodi se samo na brzinu CLAIM-a.

Jeste li spremni da budete najbrži i prvi poletite? Želite li upravljati najvećom grmljavinom Freebet-a?

Da budete u toku sa svim prednostima igre i zabave na AdmiralBet online platformi, zapratite AdmiralBet BiH Instagram i Facebook nalog.

AdmiralBet – više od igre!

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.