spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
raštrkani oblaci
18.4 ° C
18.4 °
18.4 °
74 %
2.2kmh
36 %
Uto
30 °
Sri
32 °
Čet
36 °
Pet
30 °
Sub
21 °

DOMOS iz Euroherca – jedinstven paket osiguranja imovine

- Oglasi -

Potres, požar, poplava, provalna krađa… samo su neki od rizika koji nam svakodnevno prijete. Jeste li znali da u minuti može nestati sve što ste stvarali cijeli život?

- Oglasi -

Dom je naše sigurno utočište. Skupo plaćamo njegove kvadrate, dižemo kredite, ulažemo u njega, pomno uređujemo i punimo brojnim uspomenama.

Kako biste se zaštitili od neželjenih rizika ugovorite DOMOS u Eurohercu– jedinstven paket osiguranja imovine koji pruža potpuno i kvalitetno osiguranje Vašeg doma.

- Oglasi -

Zašto ugovoriti DOMOS?

 • Pruža kvalitetna pokrića uključuje pokrića od najčešćih rizika i to od prirodnih i ljudskih faktora, kojima smo svakodnevno izloženi.
 • Fleksibilan i (u potpunosti) prilagođen Vašim potrebama sami odaberite što želite osigurati: građevine i/ili stvari kućanstva.
  Osigurati možete stalno ili povremeno nastanjen objekt, samo građevinski dio ili građevinski dio i pokretnine zajedno.
  Sami odabirete svoju kombinaciju pokrića, što znači da iz paketa možete ukloniti jedan, dva ili tri dodatna rizika.
 • Pruža potpunu zaštitu osigurane imovine:
  – jedinstven model osiguranja na NOVU vrijednost – u slučaju nastanka osiguranog slučaja nadoknađuje se naknada potrebna da se uništeno dovede u NOVO stanje.
  – osiguranje do PUNE vrijednosti – ne postoje ograničenja ili tzv. limiti kod isplate naknade za štetu. Osiguranicima se isplaćuje puni iznos štete bez ograničenja (osim u slučaju rizika poplave).
- Oglasi -

Opširnije o Domosu doznajte OVDJE.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.