spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
15.6 ° C
15.6 °
15.6 °
84 %
1.8kmh
83 %
Pet
16 °
Sub
21 °
Ned
21 °
Pon
18 °
Uto
20 °

HT Eronet i dalje uz Humanitarnu udrugu „Fra Mladen Hrkać“

- Oglasi -
- Oglasi -

Humanitarna udruga “Fra Mladen Hrkać” ove godine obilježava 10. obljetnicu svoga djelovanja. Tim povodom, predsjednik udruge Ivan Soldo posjetio je HT Eronet gdje je predsjednika Uprave Vilima Primorca upoznao s planiranim aktivnostima u sklopu toga značajnog jubileja.

Dani Humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać“, kazao je Soldo tom prigodom, bit će održani tijekom lipnja i srpnja. „U sklopu programa u Širokom Brijegu bit će održan tradicionalni humanitarni koncert duhovne glazbe Pomozimo zajedno, potom dodjela Nagrade za najboljeg volontera/volonterku Gordana Jelić koja ove godine ide u ruke Čitlučanke Monika Planinić. Također planiramo održavanje okruglog stola o temi Pomozimo zajedno – zajednički put služenja čovjeku. Ovom prigodom želimo zahvaliti HT Eronetu na potpori svih ovih godina i pozvati vas da i dalje budete uz nas u projektima koji slijede“, kazao je Soldo.

Predsjednik Primorac čestitao je na nagradi Ponos Hrvatske koju je udruga dobila za dobrotu i humanost, i to za projekt uvođenja dječjih električnih autića u bolničko okruženje, projekt osmišljen kako bi djeci na bolničkom liječenju, kao jednoj od najranjivijih skupina u društvu, omogućili da bolničke dane i odlaske na terapije ili operacije, pamte i po sretnim i nasmijanim trenucima.

„ HT Eronet ponosan je na vas i sve što ste dosad učinili u službi humanosti. I dalje ćemo biti partneri  u vašim projektima. Vaša udruga svakim nas danom sve više uvjerava u punu istinitost one – dobro je činiti dobro“, kazao je Primorac te zaželio sreću i uspjeh u svim budućim aktivnostima udruge.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE