spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

HT Eronet uz Maticu hrvatsku Mostar

- Oglasi -

Predsjednica Matice hrvatske Mostar akademkinja Ljerka Ostojić i član Predsjedništva Miro Petrović, posjetili su HT Eronet gdje su o predstojećoj jubilarnoj, 25. po redu, manifestaciji Mostarsko proljeće 2023. – XXV. dani Matice hrvatske Mostar, razgovarali s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem. Sastanku je nazočila i Misijana Brkić-Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije.

- Oglasi -

Akademkinja Ostojić kazala je kako ovogodišnja jubilarna manifestacija počinje koncem travnja prigodnim svečanim programom na kojemu nas očekuje kratka retrospektiva svih dosadašnjih Proljeća. Tom prigodom  zahvalila je HT ERONET-u i predsjedniku Primorcu na potpori jednoj od najvećih i najznačajnijih kulturnih manifestacija Hrvata u BiH.

„Raduje nas da smo, na neki način, sve ovo vrijeme rasli s HT Eronetom i vaša nam je potpora veoma značajna. I ove smo godine planirali 20-ak programa; bit će tu nekoliko predstava, zanimljivih izložaba, s posebnim naglaskom na izložbe mladih hercegovačkih akademskih slikara, koncert ansambla LADO, književni susreti, dječji dan…“

- Oglasi -

Primorac je kazao da je ponosan upravo na činjenicu da je HT Eronet uz Maticu hrvatsku Mostar i njezinu manifestaciju od samih početaka te čestitao na, kako je kazao “velikih 25 godina”.

“Ne znam da je ijedna manifestacija Hrvata u BiH u kontinuitetu dva i pol desetljeća donijela toliko vrhunskih kulturnih programa, dovela toliko velikih umjetnika, kao što su to Dani Matice hrvatske. Od srca vam čestitam i ono što mogu kazati jest da će HT Eronet i dalje biti uz mostarsku Maticu i njezino Proljeće”.

Čelništvu Matice zaželio je uspjeh u organizaciji programa ovogodišnje manifestacije te daljnjem radu i promociji kulture hrvatskoga naroda.

Inače, Mostarsko proljeće počinje 27. travnja gala večeri u Hrvatskome domu hercega Stjepana Kosače, a traje do sredine lipnja.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.