spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.7 ° C
19.7 °
19.7 °
73 %
2.5kmh
100 %
Pon
18 °
Uto
18 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
22 °

Kreativna radionica ,,Dugme” ponovno oduševila, velika i zanimljiva narudžba uspješno završena

- Oglasi -
- Oglasi -

Prije 36 dana na adresu kreativne radionice ,,Dugme” i njene “majstorice” Marijane Badrov iz Viteza je stigla nesvakidašnja narudžba.

Upravo toliko traju pripreme i nabavka materijala izrade narudžbe. 22 dana je od rezanja filca i izrade prvog cvjetića, od kada je i nastalo točno 34 “Dugme” ogrlice i 8 leptir- mašni za crkveni zbor svetog Franje Asiškog u Livnu.

- Oglasi -

,,Nastojala sam odgovorno pristupiti zadatku, ispuniti sve želje i zahtjeve te u konačnici izraditi kvalitetan i lijep proizvod.
Želja mi je bila da ogrlice u potpunosti nalikuju jedna drugoj, nadam se da sam u tome i uspjela. Iako su iza mene dani uistinu napornog rada, zadovoljna sam jer je sve išlo bez većih poteškoća i izuzetno sam ponosna na rezultat.
Jedva čekam da ogrlice i mašnice stignu do svojih vlasnica i vlasnika. S tim u vezi, veliko hvala svima njima, a posebice župniku Petričeviću te profesorici i voditeljici zbora Ani Ćavar bez čije ideje, inicijative i susretljivosti vjerojatno ništa od ovog ne bi bilo ovako uspješno realizirano”, istaknula je Marijana Badrov.

- Oglasi -

U galeriji donosimo nekoliko fotografija, koje pokazuju tijek izrade konačnih proizvoda.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE