spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

,,Mali medo” bajkovit ambijent na Vlašiću. Odlično rješenje za bijeg iz svakodnevnice (FOTO)

- Oglasi -

U srcu Vlašića, planinske ljepotice Središnje Bosne  smješten je ,,Mali medo” vikendica iz bajke. Savršena za planinske odmore i bijeg iz gradske gužve.

,,Mali medo” ima smještajne kapacitete do maksimalno devet osoba i to je više nego dovoljno i za odmor i provod s ekipom, ali i za uživanje samo s odabranom osobom. Divan ambijent i sam pogled iz vikendice već obećavaju opuštanje.

U vremenu kada se živi užurbano, mnogo se radi i sve manje ljudi imaju vremena za sebe, a više su izloženi stresu ,,Mali medo” je savršen izbor. U zimskim danima ima posebnu čar uz kamin, vatru i kuhano vino dok napolju snijeg stvara idilu iz filmskih prizora. ,,Mali medo” je dobar izbor i za toplije vrijeme, jer je Vlašić planina puna sadržaja u bilo koje godišnje doba.

U galeriji pogledajte zašto ,,Mali medo” osvaja srca i to već na prvu, a ukoliko budete zainteresirani za posjetiti Vlašić i ,,Malog medu” budite slobodni nazvati na 063/546-349 ili se javiti na Instagram profil mali.medo_vlasic i Facebook profil Mali Medo Vlašić.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.