spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

NOVA PJESMA NAKON PET GODINA! Od radosti do snažnih poruka! Marija Šerifović: Dobra vam Nova godina i ona sljedeća…Ako je bude! (VIDEO)

- Oglasi -

Iako je novi projekt najavljivala za jesen 2023. godine, neočekivano, regionalna glazbena zvijezda Marija Šerifović objavila je novu pjesmu neobičnog naziva “Dobar Vam dan”.

Bez obzira na to što u posljednjem periodu ostavlja niz uspješnih koncerata iza sebe, Marija Šerifović, pored brojnih poslovnih obaveza, dugo i temeljno radi na svom novom albumu. Pet godina publika čeka na novi album, no, iako je najavila da već dugo radi na njemu, na iznenađenje mnogih , regionalna zvijezda objavila je novu pjesmu “Dobar vam dan”, koju potpisuju Darko Dimitrov i Leontina Vukomanović. 

Glazbena zvijezda smatra da o ovom projektu treba govoriti publika i da se pjesmom “Dobar vam dan” obraća, svim onim ljudima, kako kaže, koji žive u svijetu koji podsjeća na džunglu. U kaosu nepravde, laži, gdje ne postoji milosti i razumjevanije za nezaštićene i drugačije. 

-Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života, u gustoj mreži obmana, masovne hipnoze i laži gdje god pogledate. Dobar vam dan u tami, gdje samo ljubav osvetljiva život i pokazuje put. Dobar vam dan u novoj prilici da sami zaslužite sve ono što se osvaja samo hrabrošću i svojim talentom. Dobra vam Nova godina i ona sljedeća…Ako je bude! – zaključila je. 

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE