spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
6.1 ° C
6.1 °
6.1 °
97 %
0.7kmh
100 %
Pet
6 °
Sub
11 °
Ned
10 °
Pon
13 °
Uto
13 °

,,Ples za sve”: U Vitezu besplatna plesna škola za učenike nižih razreda

- Oglasi -
- Oglasi -

Sportski plesni centar LDF Vitez u suradnji sa Općinom Vitez organizira besplatnu plesnu školu 1. stupnja za učenike nižih razreda, odnosno za učenike do petog razreda osnovnih škola sa područja općine Vitez.
Plesna škola obuhvaća dvomjesečnu edukaciju djece iz oblasti društvenog plesa koji spada u temeljnu kulturu svakog suvremenog čovjeka.

U pitanju je edukacija djece u osnovama svjetskih (međunarodnih) najpoznatijih plesova iz sekcije društvenih i latinskoameričkih plesova. Nakon edukacije djece organiziraju javno polaganje svih polaznika i dodjela uvjerenja sa položenim 1. stupnjem plesne škole.
Voditelj projekta i predavač Dejan Brkić, Member IDTA (profesionalni učitelj, trener i sudac sportskog i društvenog plesa).

- Oglasi -

Aktivnost podržala Općina Vitez (iz sredstava za finananciranje projekata nevladinih organizacija iz proračuna Općine Vitez za 2022.godinu).

Organizatori pozivaju sve roditelje djece da svoje najmlađe uključe u ovu edukaciju, a slobodno se možete javiti na vb/wp 064 421 6856. Nastava se odvija subotom u jutarnjim satima u prostorijama LDF-a (bivši Rio Grande desno od Brzogriza). Broj mjesta u ovom projektu je ograničen, zbog toga se javite i osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.