spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Snijeg je na planinama. Ski škola i rental “AS” Vlašić nudi odličnu pogodnost za početak skijaške sezone

- Oglasi -

Ski škola i rental “AS” Vlašić– najam skijaške opreme i licencirani treneri skijanja 2023

Najam ski opreme, skija, pancerica, štapova, zaštitnih kaciga za djecu i odrasle, skijaške naočale, kao i sva ostala skijaška oprema, uz licencirane trenere skijanja. Sve modele možete pronaći u ovom ski rentalu Ski škola i rental “AS” Vlašić u blizini centralnog platoa Babanovac, ali i u blizini zone Ski staze, što mnogima i odgovara.

Ski rental “AS” Vlašić je opremljen po svjetskim standardima, raznim modelima skijaške opreme i to je poslovanje koje ovaj rental i čini među boljim, ali ono što je još uspješnije to su nove ideje za goste koji im dolaze. Ovoga puta, skijaška sezona je nešto kasnije započela, nedostatak snijega je uveliko utjecao na to, ali za odlično skijanje nikada nije kasno, a kako bi skijaši u novu sezonu ušli sa zadovoljstvom, rental “AS” Vlašić omogućuje skijanje uz popust skijaške opreme pa je narednih sedam dana skijaška oprema jeftinija za 50% i iznosit će 7,50 KM, za prvih pet skijaša najam opreme je besplatan, a zanimljiva je i akcija quad- a (50%) što u prijevodu znači 1h-50 KM.

Ukoliko se još niste odlučili za skijanje, vrijeme je da to učinite već sada i zaputite se na Vlašić, planinu koja ima dušu, posebno snijegom prekriven.

Informacije i rezervacija skijaške opreme na samoj lokaciji rentala ili tel/ wtc +387 61 599 401.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.