spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Švicarski brend/ Svi Eptaderm proizvodi dostupni u JU Internacionalna ljekarna/apoteka Vitez

spot_img
Video AD

Eptaderm je linija dermokozmetičkih proizvoda za cjelovitu njegu kože kod raznih dermatoloških stanja, koja se ističe kompleksnim sastavom i sinergijskim djelovanjem inovativnih sastojaka. Ovaj švicarski brend kreirao je jedinstvene linije pod intuitivnim nazivima EPTA PSO, EPTA VTLG i EPTA SPOT. Njihova specifična kombinacija sastojaka i zajedničko djelovanje svim proizvodima daju posebnost i visoku učinkovitost.

Oglasi #1
  • Eptadermova linija EPTA PSO sadrži proizvode za cijelo tijelo s inovativnim formulacijama koji sadrže od 10% do čak 50% ureje, aktivnog sastojka u borbi protiv suhe, ljuskave i zadebljane kože (najveći problemi kod psorijaze).
  • EPTA SPOT je linija proizvoda pogodna svim uzrastima koja pruža sveobuhvatnu i cjelodnevnu pomoć pri borbi s hiperpigmentacijama svake vrste.
  • Kada ćelije koje proizvode melanin odumru, javlja se potpuna depigmentacija kože poznata i kao vitiligo. Još se ne zna sa sigurnošću šta tačno uzrokuje ovaj kožni poremećaj kojeg karakteriziraju izblijeđene, često simetrične mrlje, na području oko zglobova, usta i očiju. Linija za njegu depigmentirane kože sastoji se od EPTA VTLG emulzije bazirane na vodi švicarskih ledenjaka i principu regulacije depigmentacije.

Sve navedene proizvode od sada možete pronaći u JU “Internacionalna ljekarna/apoteka” Vitez.

Oglas Dno #1

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.