spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
19.7 ° C
19.7 °
19.7 °
73 %
2.5kmh
100 %
Pon
18 °
Uto
18 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
22 °

Tražiš posao u EU? Pridruži se vodećoj američkoj telekomunikacijskoj kompaniji AT&T !

- Oglasi -

Popcorn Recruiters je specijalizirana agencija za regrutaciju u IT i Outsourcing industriji, koja uspješno već 3 godine pomaže stručnim, ambicioznim ljudima da pronađu svog idealnog poslodavca kao i kompanijama da pronađu talente širom Europe.

- Oglasi -

Njihov dugogodišnji partner je AT&T, vodeća američka telekomunikacijska kompanija. AT&T ima sjedište i u Brnu, Češka Republika, te više od 900 uposlenika među kojima je preko 100 osoba iz BiH koji su svoju karijeru počeli ili gradili u ovoj kompaniji.

Popcorn Recruiters trenutno zapošljava 50 kandidata iz BiH i Srbije koji će raditi u servisnom centru u Brnu gdje je jedini preduvjet za posao dobro poznavanje engleskog jezika i želja za relokaciju u EU.

- Oglasi -

Prethodno radno iskustvo u servisnim centrima je dodatna prednost te prilika za bolje platne razrede.

- Oglasi -

Bitno je naglasiti da kandidati sa EU putovnicom imaju mogućnost da putuju u znatno kraćem roku (maksimalno 30 dana) dok kandidati bez EU putovnice moraju da apliciraju za vizni proces koji može da traje do 90 dana od trenutka aplikacije.

Kako AT&T i Popcorn Recruiters osiguravaju svu nužnu podršku u procesu selekcije, viznog procesa, te koordinacije pri pronalasku smještaja i prijevoza isti je znatno olakšan i ubrzan za sve kandidate.

Ne propusti priliku da se preseliš u Brno i postaneš dio AT&T tima, vodeće američke telekomunikacijske kompanije!

Prijavi se za poziciju Technical Care Representative, a Popcorn Recruiters će ti pomoći sa svim ostalim koracima u procesu.

O kompaniji

AT&T je američka telekomunikacijska kompanija sa sjedištem u New Yorku, te sa uredima širom svijeta. Djelatnost ove kompanije se kreće od pružanja usluga u telefonskom prometu, izradbe telefonskih uređaja i druge telekomunikacijske opreme do izrade elektroničkih računala, informacijsko-procesnih sistema, opreme za urede i proizvodnje optičkih kablova.

AT&T trenutno broji preko 230,000 uposlenika dok u Brnu broji preko 900 zaposlenih od kojih mnogi dolaze sa teritorija Balkana.

O poziciji

Kao Technical Care Representative, tvoja uloga će biti pružanje podrške korisnika koji su pretplaćeni na neku od usluga AT&T kompanije, poput Internet pretplate ili pretplate za digitalne kućne telefone.

Bez obzira na to da li imaš prethodno radno iskustvo ili ne, AT&T će ti pružiti potrebnu obuku i dati priliku za napredak.

Pored toga, AT&T svim svojim uposlenicima nudi i:

  • Redovne bonuse za dobro obavljen posao,
  • 25 dana godišnjeg odmora i mogućnost rada od kuće,
  • Privatno zdravstveno osiguranje,
  • Penzione doprinose i životno osiguranje,
  • Napredne kursove za karijerni razvoj uposlenika ,
  • Sodexo Cafeteria propusnice + FlexiPass (bon za sportske i kulturne aktivnosti, putovanja, obrazovanje, itd.).

Zvuči zanimljivo? U nastavku saznaj kako se prijaviti za ovu poziciju!

Kako ti Popcorn Recruiters mogu pomoći?

Prilika za rad i život u Brnu ti zvuče primamljivo? Prijavi se, a mi ćemo ti pomoći sa svim ostalim!

Cijeli proces će da izgleda ovako:

  • Ispuni formu na ovoj stranici i prijavi se za posao. Zatim, jedan od naših regrutera će te nazvati i porazgovarati s tobom o ovoj poziciji.
  • Nakon toga, naši regruteri će ti pomoći da se spremiš za zadatak i intervjue sa predstavnicima AT&T kompanije.
  • Ukoliko prethodni korak prođe uspješno i dobiješ ponudu za posao, Popcorn Recruiters tim će da ti asistira sa relokacijom. Pomoći ćemo ti sa procesom dobivanja vize. Ukoliko imaš EU putovnicu , viza nije potrebna.
  • Nakon toga, pomoći ćemo ti pronađeš transport i smještaj u Brnu, i spojiš se sa našim kandidatima koji su također otišli u Češku da rade u AT&T kompaniji.

Ne propusti priliku da počneš raditi u vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji i započneš život u Češkoj!

Prijavi se sada!

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE