Vitez
isprekidani oblaci
-5 ° C
-5 °
-5 °
100 %
1.5kmh
75 %
Sub
-3 °
Ned
0 °
Pon
-1 °
Uto
3 °
Sri
3 °

U blagdansko vrijeme Svadbeni salon ,,DAČO” želi unijeti malo radosti u vaša srca

U vremenu punom negativnosti stiže nam malo vedrine i radosti. Ove godine uslijed pandemije koronavirusa mnoge aktivnosti su zabranjene ili ograničene, stoga ni ovi blagdani neće biti u veselom duhu na koji smo naviknuli. Međutim, Svadbeni salon  ,,DAČO” želi svojim posjetiteljima prirediti blagdane za pamćenje i bar na kratko rastjerati sivilo svakodnevice.

Dragi gosti, nadamo se kako će situacija sa COVID-19 svakim danom ići na bolje, te da ćemo kako je i najavljeno održati koncert Aleksandre Mladenović 25.12. i Darke Lazića 26.12., a kako ste već i upoznati s cjelokupnom situacijom i privremenim mjerama opreza nadamo se kako ćete skupa s nama ispoštovati sve zapovijedi. VIDIMO SE ! – poručili su iz Svadbenog salona ,,DAČO”.

Naglasak je stavljen na pridržavanje mjera opreza, stoga je za najavljene koncerte ograničen broj rezervacija, kao što je ograničeno i radno vrijeme.

Koncert Aleksandre Mladenović zakazan je za 25. prosinac, dok je koncert Darke Lazića zakazan za 26. prosinac. Uz najljepše blagdanske želje, pratit ćemo daljni razvoj cjelokupne situacije i uz mjere opreza i odgovorno ponašanje možemo provesti divne blagdane uz obolje zabave. Najbolji provod tijekom cijele noći je u Svadbenom salonu ,,Dačo”, odnosno Pivnici ,,Dačo”, te je već sada jasno kako je to mjesto sigurna karta za zabavu.

NAJNOVIJE OBJAVE

- Advertisment -