viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 07.10.23 @ 06:17

,,Skršenih leđa i umornih očiju, sjedi pred crkvom pod vedrim nebom, svaka brojanica krunice joj je most do nebesa. Njene molitve su tihe, ali srce joj odjekuje od emocija dok se sjeća svojih najdražih i traži utjehu u vjeri. Naša draga i mila teta Anđa (čekajući 100-tu ).”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografija koja je objavljena na Facebook stranici Župe svetog Ante – Raskrižje sve je oduševila. Na njoj je prikazana baka Anđa koja sa svojih 99 godina vjerno i predano moli krunicu ispred crkve svetog Jakova u Međugorju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molitve naših starih istinsko su autentično duhovno blago za sve generacije! Pogotovo krunica – najmoćnija molitva naše Majke na koju nas je i Gospa u Međugorja pozvala toliko puta ” Draga djeco…vratite se molitvi krunice.” “Krunica mi je, dječice, posebno draga”, a posebno kad je istaknula da nam krunica uvijek bude u rukama kao znak sotoni da mi pripadamo Njoj. Odazovimo se Gospinom pozivu, i neka nam baka Anđa bude poticaj da ustrajno i s vjerom prebiremo po zrncima ove moćne molitve, prenosi medjugorje-info.com.

Oglasi
LM