viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.07.23 @ 20:55
OGLAS

Apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Aldo Cavalli rekao je u srijedu na konferenciji za novinare da mladi, ali i odrasli koji ovih dana dolaze u Međugorje, ulaze u mjesto milosti.

,,Obilježje ovakvih susreta koji postaju duboki duhovni susreti upravo je to da mladi koji dolaze ovih dana iz cijeloga svijeta trebaju imati sposobnost i unutarnji stav da donesu ovome svijetu kreativnost i životnost. To je cilj međunarodnog susreta mladih i svakog susreta ovdje. Pozivamo mlade da s oduševljenjem žive današnjicu, današnji dan u kojemu je puno toga pozitivnog, iako ima nešto negativnog. Živite današnjicu kršćanski, s Isusom Kristom”, poručio je nadbiskup Cavalli.

OGLAS

Dodaje da mladi trebaju razumjeti koja je njihova uloga u ovome svijetu.

OGLAS

,,Kada razumiješ koje je tvoje poslanje u ovome svijetu, koji je smisao tvoga života u ovome svijetu, to znači imati s Bogom objektivan i dubok odnos. Trebate ući takvi kakvi jeste u svijet kakav jeste, sa svom svojom snagom, intelektom, sa cijelom svojom voljom. Bog je kreativan, dinamičan i aktivan. Ako u svijetu postanete kreativna i magična osoba, onda nikada nećete živjeti u osrednjosti. Gledajte ovaj svijet i rastite, budite kreativni i imajte volju i želju”, poručio je nadbiskup mladima.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM