viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 13.09.23 @ 21:58

Prije deset godina veliki broj žitelja Lašvanske doline, ali i puno šire je sudjelovao u proslavi 100 godina postojanja Kalvarije. Kako bi taj veliki jubilej bio dostojanstveno obilježen, danima se pripremalo. Poseban doprinos samoj organizaciji je dala skupina Mošunjana simboličnog naziva ,,100 godina Kalvarije”. Kako tada, tako i danas, djeluju i rade u svom Mošunju, održavaju čistoću i urednost Kalvarije, realiziraju velike i male infrastrukturne radove, ali što je najvažnije obillježavaju blagdane, posebno posvećene Gospi. Kako se približava blagdan Gospe Žalosne, kojoj je i posvećena crkvica na brdu Kalvarija, skupina ,,100 godina Kalvarije” se priprema te njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

,,Pozdrav dragi naši,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želimo vas obavijestiti da ove godine naša Kalvarija slavi 110 godina postojanja. Datum za označiti u kalendaru je 15.09.2023. Na brdu Kalvarija tog dana održat će se svečana misa, a nakon mise planirana je zajednička zakuska za sve župljane ispred ulaza na Kalvariju.

Kako bismo uspješno organizirali ovu proslavu, molimo sve građane koji su u mogućnosti da nam pruže svoju financijsku podršku. Svaki doprinos je od velike važnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada su već velikodušno uplatili:

Ivo KurevijaTetak 50 KM
Vito Grebenar 50 KM
Marko Bošnjak 50 KM
Ivan Kurevija 50 KM
Zoka 50 KM
Pavo Ramljak 50 KM
Jako Kurevija 50 KM
Ratko 50 KM
Matija Kurevija 50 KM
Josip Ramljak 50 KM
Bruno Gudelj 50 KM
Robertovo 200 KM
Gradina 200 KM
Robo Matijanić 50 KM
Marko Grebenar 50 KM
Tihomir Grebenar 50 KM
Dragan Marin 50 KM
Gogo Gudelj 100 KM.

Vaše priloge možete predati kod; Vito Grebenar, Ratko Bošnjak, Marko Bošnjak i Ivan Kurevija.

Svi doprinosi su dobrodošli i bit će iskorišteni za što bolju proslavu ovog značajnog jubileja. Također nakon proslave sve će biti javno objavljeno. Hvala vam na vašem sudjelovanju i podršci!

Vidimo se 15.09.2023. na Kalvariji!

Srdačan pozdrav.

Oglasi
LM