viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.09.23 @ 07:46
OGLAS

Uvjeti za vožnju jutros su povoljni, a promet vozila povremeno pojačan. Magla smanjuje vidljivost na dionicama uz rijeke: Bosnu, Vrbas, Lašvu i Spreču, na putnim pravcima Ključ-Sanski Most i Gradačac-Ormanica, kao i na širem području Kiseljaka, navode iz BIHAMK-a.

Brojne su dionice sa aktualnim radovima, tako da preporučujemo vozačima da planiraju svoje putovanje u skladu sa očekivanim zastojima.

OGLAS

Za danas su najavljeni intezivniji radovi na magistralnom putu M-17, na ulazu u Hadžiće, zbog čega će se u vremenu od 09-16 sati prometovati usporeno. Od sutra (14.09.) najavljeno je zatvaranje jedne trake, pa će se na ovom lokalitetu prometovati uz regulaciju semafora. Za ulazak u Hadžiće koristit će se alternativni pravci (u oba smjera).

OGLAS

Zbog sanacijskih radova na raskrsnici kod mjesta Rudanka, usporeno se prometuje magistralnim putom Doboj-Rudanka-Johovac i regionalnim putom Razboj-Rudanka.

OGLAS

U toku su radovi na magistralnom putu M-5 u Sarajevu (tranzit, od kružnog toka u Hrasnom do skretanja za Vraca), zbog čega se svakim danom (osim nedjelje) u vremenu od 07 do 16:30 sati prometuje usporeno, jednom trakom.

Sporije zbog radova tokom dana prometuje se na magistralnim putovima: Bugojno-Kupres, Vitez-Nević Polje, Livno-Kamensko, Semizovac-Olovo, Ripač-Dubovsko, na ulazu u Bugojno (iz smjera Rostova) i Kladanj (iz smjera Olova).

Zbog slijeganja ceste na ulazu u Vinac iz smjera Donjeg Vakufa (M-5/16 Donji Vakuf-Jajce) u funkciji je samo jedna traka, a brzina je ograničena na 20 km/h.

Na graničnim prijelazima zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM