spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
21.2 ° C
21.2 °
21.2 °
82 %
1.1kmh
58 %
Sri
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
30 °
Ned
25 °
spot_imgspot_img

BIHAMK poziva motocikliste i bicikliste na pojačan oprez

- Oglasi -
- Oglasi -

Na putevima u Bosni i Hercegovini prometuje se po suhom kolniku uz pojačanu frekvenciju vozila u blizini gradskih središta. Iz BIHAMK-a skreću pažnju na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja.

U promet se uključuje sve veći broj motociklista i biciklista, pozivaju ostale sudionike u prometu na pojačan oprez i da obavezno provjeravaju „mrtvi ugao“. Upozoravaju motocikliste i bicikliste da na cesti još uvijek mjestimično ima pijeska i šljunka, posebno na cestama u višim predjelima kao i na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove te da voze u skladu sa prometnim propisima.

- Oglasi -

Zbog radova u tunelu Crnaja na putu Konjic- Jablanica tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom, dok se u noćnim satima (23:30 do 04:30 sati) promet obustavlja.

- Oglasi -

Na magistralnom putu Jajce- Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) promet se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Sporije, zbog radova prometuje se i na putnim pravcima Grude- Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Zbog aktiviranog klizišta, na dionici magistralnog puta Foča-Goražde (u mjestu Filipovići) prometuje se usporeno, jednom trakom.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE