spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Danas će biti sunčano vrijeme, ali mogući su i pljuskovi

- Oglasi -

U Bosni i Hercegovini danas će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Razvojem oblačnosti, ponegdje u sjevernim, središnjim i istočnim područjima može pasti i malo kiše ili kratkorajni pljusak.

- Oglasi -

Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 14 do 21, na jugu do 25, a dnevna od 27 do 33 stupnja.

U četvrtak će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Razvojem oblačnosti, ponegdje u zapadnim i istočnim područjima može pasti i malo kiše. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 22, na jugu do 25, a dnevna od 28 do 35 stupnjeva.

- Oglasi -

U petak se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, u središnjim i istočnim područjima. Jutarnja temperatura zraka od 15 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 29 do 36 stupnjeva.

I u subotu će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, razvojem oblačnosti sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima, u višim područjima. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 23, na jugu do 26, a dnevna od 29 do 36 celzija.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.