viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.03.24 @ 10:44

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Kiša će češće padati na području Hercegovine i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne povremeno i lokalno slabije padaline. 

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 9 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 15 stupnjeva.

OGLAS

U nedjelju umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Povremeno se očekuju pljuskovi na području Hercegovine i jugozapadu Bosne. Vjetar umjeren i jak južnog smjera. Mogući su i olujni udari juga. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9, na jugu zemlje do 12. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18 stupnjeva.

OGLAS

U ponedjeljak pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Na vrhovima planina će padati i snijeg. Jakog juga može biti još prije podne. U drugoj polovini dana vjetar će oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 16 stupnjeva.

OGLAS
Oglasi
LM