viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.04.24 @ 12:28
OGLAS

U BiH danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje se očekuje kiša ili lokalni pljuskovi. U nizima središnje i istočne Bosne povremeno je moguća i susnježica. 

Na planinama snijeg. Tokom poslijepodneva padaline uglavnom slabe i postupno prestaju. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 10, a dnevna od 5 do 11, na jugu zemlje do 14 stupnjeva.

OGLAS

U ponedjeljak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne ponegdje u zapadnim područjima Bosne je moguća kiša ili lokalni pljuskovi. Vjetar slab u Bosni istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 8 do 14, na jugu zemlje do 18 stupnjeva. U utorak pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i tokom noći se očekuje kiša ili lokalni pljuskovi. Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeveroistočni, a Hercegovini južni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 8 do 14, na jugu zemlje do 18 stupnjeva.

OGLAS

U srijedu umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 8 do 14, na jugu i sjeveru zemlje do 16 stupnjeva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM