viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.09.23 @ 07:20
OGLAS

Zbog kiše koja je od jučer intezivno padala u većem dijelu naše zemlje, a ponegdje i jutros pada (zapadna Bosna), upozoravamo na klizav kolnik, kao i na povećanu opasnost od odrona kamenja ili zemlje na kolnik, navode iz BIHAMK-a.

OGLAS

Meteorolozi su i za danas najavili loše vremenske uvjete pa mole vozače da budu maksimalno oprezni i da obvezno drže odstojanje između vozila. Izbjegavajte rizična preticanja i obvezno se vežite sigurnosnim pojasom. Nedjeljom je smanjen obim sanacijskih radova na putovima u Bosni i Hercegovini, ali se na tim lokalitetima prometuje sporije, uz poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Na magistralnom putu M-17 na ulazu u Hadžiće zatvorena je jedna traka, pa se na ovom lokalitetu prometuje uz regulaciju semafora. Za ulazak u Hadžiće koriste se alternativni pravci (u oba smjera).

OGLAS

Sporije zbog radova tokom dana prometuje se na magistralnim putovima: Modriča-Gradačac, Semizovac-Olovo-Kladanj, Bugojno-Kupres, Vitez-Nević Polje, Doboj-Rudanka-Johovac, kao i na ulazu u Bugojno (iz smjera Rostova).

OGLAS

Zbog slijeganja ceste na ulazu u Vinac iz smjera Donjeg Vakufa (M-5/16 Donji Vakuf-Jajce) u funkciji je samo jedna traka, a brzina je ograničena na 20 km/h.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM