viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.05.24 @ 11:38
OGLAS

Duga su zadržavanja na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prijelazima: Bosanska Gradiška, Orašje, Bosanski Novi, Kostajnica i Bosanska Dubica, Izačić i Velika Kladuša. Na ostalim graničnim prijelazima promet putničkih vozila protiče uz zadržavanja do 30 minuta.
Danas (12.05.)  do 18 sati za promet svih kategorija vozila zatvoren je granični prijelaz Gradina-Jasenovac.

Zabranjen je promet za vozila preko 5 tona najveće dozvoljene mase na graničnom prijelazu Karakaj (kod Zvornika). Teretna vozila preko 5 t preusmjeravaju se na granične prijelaze Bratunac ili Rača, dok autobusi mogu koristiti GP Šepak. Zbog održavanja Cazinske biciklijade na magistralnom putu M-4.2 Ostrožac-Cazin i obratno, danas od 11 sati vozila će prometovati usporeno u smjeru kretanja sudionika biciklijade.

OGLAS

Na magistralnom putu Ključ-Sanski Most (na ulazu u Sanski Most) zbog radova, promet je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu. Zbog oštećenja mosta na magistralnom putu Rogatica-Ustiprača vozila do 30 tona prometuju jednom trakom, uz ograničenje brzine na 30 km/h, dok je za vozila preko 30 tona promet obustavljen. Radovi se izvode i na magistralnim putovima: Srbljani-Bosanska Krupa, Tarčin-Konjic, Jelah-Doboj, Dobro Polje-Miljevina, Jablanica-Potoci (u Donjoj Jablanici), Bijeljina-Rača, Čevljanovići-Nišići, kao i na kružnom toku na ulazu u Bosansku Gradišku. Na mjestima izvođenja radova prometuje se usporeno.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM