viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.03.24 @ 08:00

Od petka više sunčanog vremena i svakim danom sve toplije sa temperaturama preko 25°C, a lokalno i do 30°C

Nakon kratkotrajnog zahlađenja, od utorka (26.03.) nas očekuje izražena južina. Osjetno zatopljenje, povremeno jak do lokalno olujan jugo, a prema kraju ožujka i u prvim danima travnja ljetne temperature zraka.

OGLAS

Bez dugotrajne stabilizacije vremena. Sunčane dane brzo bi prekidale povremene fronte uz kišu, pljuskove a obzirom na visoke temperature i lokalno grmljavinska nevremena, navodi BHMeteo.ba.

OGLAS

– Tijekom noći na ponedjeljak nas je hladna fronta napustila. Padaline su u većini krajeva prestale uz djelomično razvedravanje. Tijekom dana pretežito sunčano i ugodnije uz temperature između 11 i 15°C.

OGLAS

U urorak se sa jugozapada očekuje postupno naoblačenje uz kišu i pljuskove koji će najprije zahvatiti Hercegovinu i zapad Bosne. Kasnije tijekom dana lokalno kiša i u ostatku zemlje. Temperature u porastu, a jugo u postupnom jačanju, navode meteorolozi.

– Srijeda i noć na četvrtak nam donose dinamične odlike vremena. Umjeren do jak jugo uz lokalno olujne udare i promjenjivu naoblaku. U noći na četvrtak zahvatit će nas nova fronta sa zapada donoseći prolazno kišu i pljuskove sa grmljavinom širom zemlje. Tijekom četvrtka vrijeme bi se postupno stabiliziralo.

Od petka više sunčanog vremena i svakim danom sve toplije sa temperaturama preko 25°C, a lokalno i do 30°C, objavio je BHMeteo.

Oglasi
LM