viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.04.24 @ 07:21
OGLAS

Na putovima u Bosni i Hercegovini prometuje se po suhom i mjestimično vlažnom kolniku. Upozoravaju na mjestično smanjenu vidljivost zbog magle, naročito uz rijeke Savu i Unu, kao i na moguće odrone na brojnim dionicama. Savjetuju oprezniju vožnju i izbjegavanje rizičnih preticanja.

Na magistralnim putovima Ključ-Sanski Most (na ulazu u Sanski Most) i Stolac-Neum (na ulazu u Neum) zbog radova, promet je obustavljen i preusmjeren na obilaznice, priopćeno je iz BIHAMK-a.

OGLAS

Na magistralnom putu Tarčin-Konjic, zbog radova na sanaciji klizišta promet je reguliran semaforima, uz naizmjenično propuštanje vozila. Također na ovoj dionici u toku su radovi i na polaganju cjevovoda, zbog čega je promet na mjestu radova usporen.

OGLAS

Na magistralnom putu Jablanica-Potoci, zbog sanacijskih radova u mjestu Donja Jablanica od 08 do 16 sati prometuje se naizmjenično, jednom trakom.

OGLAS

Radovi se izvode i na magistralnim putovima: Tuzla-Kalesija (u naselju Miljanovci), Pelagićevo-Srebrenik (tunel Ormanica), Kladanj-Vlasenica (Gojsalići), Jelah-Doboj (Kraševo), Travnik-Donji Vakuf (Komar), Dobro Polje-Miljevina, Čevljanovići-Nišići i Bijeljina-Rača, kao i na kružnom toku na ulazu u Bosansku Gradišku, te na magistralnom putu M-5 na tranzitu u Sarajevu (Bistrik-Vraca) i na sjevernom ulazu u Mostar. Na mjestima izvođenja radova postavljena je privremena prometna signalizacija čije poštivanje je obvezno.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM