viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 10.02.24 @ 09:01

Zbog prometne nezgode obustavljen je promet kod mjesta Srednje na magistralnom putu Sarajevo-Olovo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog kiše koja je padala tokom noći ili još uvijek pada prometuje se po vlažnom ili mokrom kolniku. Magla mjestimično smanjuje vidljivost na putu Bosanski Petrovac-Oštrelj-Drvar. Upozoravamo i na povremeno jak vjetar i savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putovima, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usljed porasta temperature učestali su odroni, a izdvajaju putove: Bihać-Srbljani-Bosanska Krupa, Crna Rijeka-Jajce-Donji Vakuf, Bugojno-Kupres, Kladanj-Vlasenica, Simin Han-Kalesija, Turbe-Karanovac i Sarajevo-Foča, kao i prevoje Rostovo (Novi Travnik-Bugojno) i Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje).

Zbog radova na mostu na ulazu u Sanski Most iz pravca Ključa, kod Vodenog parka, promet je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toku su i radovi na magistralnim putovima Grude-Vitina i Čevljanovići-Nišići, a na mjestima izvođenja radova prometuje se naizmjenično, jednom trakom.

Zbog izvođenja radova na sanaciji magistralnog puta Bosanska Gradiška-Klašnice i izgradnje tri kružna toka na dionici Klašnice-Nova Topola izmijenjen je režim u prometu.

Na graničnim prijelazima  putnička vozila ne čekaju duže od 30 minuta.

Oglasi
LM