viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.02.24 @ 07:10

Na većini putova u Bosni i Hercegovini prometuje se po pretežno mokrom kolniku, a skreću pažnju i na učestale odrone, kao i na povremeno jak vjetar.

Zbog magle vidljivost je jutros smanjena na putovima Priluka-Glamoč-Mlinište i Vrtoče-Bosanski Petrovac-Oštrelj-Drvar. Zbog odrona izdvajaju putove: Bihać-Srbljani-Bosanska Krupa, Crna Rijeka-Jajce-Donji Vakuf, Bugojno-Kupres, Grude-Posušje, Kladanj-Vlasenica, Simin Han-Banj Brdo, Turbe-Karanovac, Višegrad-Vardište i Sarajevo-Foča, kao i prevoje Rostovo (Novi Travnik-Bugojno) i Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje).

OGLAS

Zbog radova na mostu na ulazu u Sanski Most iz pravca Ključa, kod Vodenog parka, promet je obustavljen i preusmjeren na obilazni pravac. U toku su i radovi na ulazu u Neum (Stolac-Neum) zbog čega je promet obustavljen i preusmjeren na postojeću obilaznicu (Dubrovačka ulica).

OGLAS

Radovi se izvode i na magistralnim putovima Grude-Vitina i Čevljanovići-Nišići, a na mjestima izvođenja radova prometuje se naizmjenično, jednom trakom. Zbog izvođenja radova na sanaciji magistralnog puta Bosanska Gradiška-Klašnice i izgradnje tri kružna toka na dionici Klašnice-Nova Topola izmijenjen je režim u prometu, priopćeno je iz BIHAMK-a.

OGLAS

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila.

Oglasi
LM