spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Netflix uskoro uvodi novi sustav naplate dijeljenja lozinki

- Oglasi -

Kako piše Guardian, Netflixov novi sustav naplate stiže u prvom kvartalu 2023. godine, odnosno, trebao bi početi negdje krajem ožujka.

Dijeljenje korisničkog računa i šifre s drugim ljudima od sada će biti znatno kompleksnije i uključivat će dodatnu naplatu kako bi se jedan račun dijelio na više lokacija.

,,Limitirat ćemo korištenje Netflixa na domaćinstvo, a oni koji žele koristiti račun na više lokacija ili s ljudima s kojima ne žive, morat će to dodatno platiti. Korisnik će moći gledati Netflix i dok putuje i na drugim lokacijama i na TV-u i putem mobitela”, poručili su iz Netflixa.

Iz streaming servisa nisu bili naročito precizni oko toga kada bi novi sustav trebao početi, samo su kratko poručili, kao što je već rečeno, da će to biti “krajem prvog kvartala 2023. godine”.

Netflix se prošle godine suočio s ogromnim gubicima korisnika, u prvom je kvartalu ostao bez 200 tisuća njih, a u drugom bez čak dva milijuna korisnika.

Cilj uvođenja novog sustava naplate dodatnih računa jest da Netflix sve koji su do sada koristili tuđe račune natjera da otvore svoj vlastiti.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.