viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.04.24 @ 09:17
OGLAS

Dana 06.04.2024. godine oko 00:15 sati u ulici Derviša ef.Korkuta, općina Travnik, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Travnik izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Fiat, kojim je upravljao D.D. rođen 1996. godine iz Travnika. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao jednu pvc vrećicu sa sadržajem suhe zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

Istog dana, oko 20:50 sati u mjestu Kaonik, općina Busovača, policijski službenici tima za borbu protiv zlouporabe opojnih droga PU Kiseljak izvršili su kontrolu i pregled putničkog motornog vozila marke Alfa, kojim je upravljao A.Š. rođen 1999. godine iz Ilijaša. Tom prilikom, kod istog je pronađena određena količina bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga speed.

OGLAS

Također, policijska patrola PS Vitez je u ulici Kralja Tvrtka, općina Vitez, istog dana oko 22:30 sati izvršila kontrolu i pregled osobe T.M. rođen 1985. godine iz Viteza. Prilikom pregleda, kod istog je pronađena određena količina zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga cannabis.

OGLAS

U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM