OGLAS
Vrijeme objave: 04.08.23 @ 06:44
OGLAS

Na putovima u Bosni i Hercegovini prometuje se po pretežno suhom kolniku, uz povremeno pojačan promet vozila. Na svim dionicama savjetujemo oprezniju vožnju i izbjegavanje rizičnih preticanja, priopćili su iz BIHAMK-a.

OGLAS

Brojne su dionice sa aktualnim radovima, tako da preporučuju vozačima da planiraju svoje putovanje u skladu sa očekivanim zastojima.

Zbog radova na dionici regionalnog puta Brčko-Cerik (Bukvičko brdo) promet je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce (M-1.8 Cerik-Lončari-Brčko, za putnička vozila Donja Skakava-Ulice-Vitanovići).

OGLAS

Sporije zbog radova tokom dana prometuje se na magistralnim putovima: Bihać-Kamenica, Stup-Blažuj, Kiseljak-Busovača, Travnik-Vitez, Ripač-Dubovsko, na ulazu u Bugojno (iz smjera Rostova), Hadžiće i Kladanj (iz smjera Olova).

OGLAS

Zbog slijeganja ceste na ulazu u Vinac iz smjera Donjeg Vakufa (M-5/16 Donji Vakuf-Jajce) u funkciji je samo jedna traka, a brzina je ograničena na 20 km/h.

OGLAS

Na dionici regionalnog puta od mjesta Ravno prema magistralnom putu Ljubinje-Trebinje (M-6) promet je obustavljen i preusmjeren na alternativne pravce.

Pojačana je frekvencija vozila na graničnim prijelazima: Bosanska Gradiška (ulaz i izlaz), Deleuša (izlaz) i Izačić (izlaz) iz Bosne i Hercegovine. Na ostalim graničnim prijelazima promet putničkih vozila povremeno je pojačan, a zadržavanja su za sada do 30 minuta.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM