spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Uskoro iz Sarajeva letovi za još dva grada

- Oglasi -

Kao rezultat zajedničkih aktivnosti Međunarodnog aerodroma Sarajevo sa partnerima iz turističkog sektora i crnogorskog avioprijevoznika Air Montenegro uspješno su okončani pregovori vezano za uspostavljanje direktnih aviolinija između Sarajeva i Tirane, te Podgorice i Sarajeva.

- Oglasi -

Letovi na ove dvije destinacije obavljat će se u sklopu ljetnog reda letenja od 19. lipnja do 18. rujna. Charter letovi za Tiranu obavljat će se svakog ponedjeljka sa polijetanjem iz Sarajeva u 09:40 sati po lokalnom vremenu, a redovni letovi za Podgoricu planirani su također ponedjeljkom u 12.40 sati po lokalnom vremenu, priopćeno je iz Sarajevskog aerodroma.

Uspostava novih linija upravo je rezulatat našeg proaktivnog pristupa, kao i činjenice da Aerodrom Sarajevo ima ključnu ulogu kada je u pitanju značajniji razvoj turizma i unaprijeđenje zračne povezanosti BiH u smislu povezivanja i umrežavanja glavnog grada Bosne i Hercegovine sa ostatkom svijeta.

- Oglasi -

,,Ovo je rezultat našeg kontinuiranog rada na povezivanju Sarajeva sa što većim brojem destinacija, tako da naši korisnici u narednom razdoblju mogu očekivati dolazak novih aviokompanija i otvaranje novih atraktivnih destinacija o čemu će javnost biti blagovremeno informieana”, navodi se u priopćenju.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.