spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Wizz Air uvodi jednu od najvećih novosti

- Oglasi -

Niskotarifni avio-operater Wizz Air u svojoj ponudi će od svibnja imati i model pretplate – putnici će kroz razdoblje od šest mjeseci moći uplaćivati paušalni iznos, a zauzvrat će svakog mjeseca moći odabrati jedan let, u jednom smjeru ili povratni.

- Oglasi -

Model pretplate Wizz Air MultiPass zasad će biti moguć samo na letovima na domaćim linijama u Italiji i internacionalnim prema Poljskoj, a putnici će na raspolaganju imati četiri opcije – odabrati pretplatu koja uključuje samo kartu, zatim model karta plus prioritetno ukrcavanje, karta i kofer do 20 kilograma ili model koji uključuje sve opcije.

Kako piše portal Travelpuls, oni koji se odluče na pretplatu, prvu kartu mogu kupiti odmah, s time da let može biti najmanje pet dana od dana kupovine. Pretplata mora trajati najmanje šest mjeseci pa se obnavlja svaki mjesec.

- Oglasi -

Putnici ovime za fiksnu cijenu dobivaju odličnu ponudu za nadolazeću ljetnju sezonu, a istovremeno ne treba da nadgledaju cijene i planiraju putovanje puno ranije kako bi dobili najbolju ponudu. Zahvaljujući pretplati putnici mogu vrlo jednostavno odabrati let u poslovne ili odmorišne svrhe” stoji u priopćenju ove kompanije, prenosi jutarnji.hr.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.