viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.08.23 @ 06:49
OGLAS

YouTube ovu promjenu korisnicima uvodi postupno, tokom sljedećih nekoliko mjeseci, baš kao i sve ostale novitete, a čisto kako bi se osigurali da će sve proteći po planu

Mijenjamo način na koji vidite preporuke na YouTubeu, na temelju vaših postavki povijesti gledanja, stoji u službenoj objavi YouTube-a.

OGLAS

Od danas, ako ste isključili povijest gledanja na YouTube-u i nemate prethodno spremljenu povijest pregledavanja video zapisa, opcije koje zahtijevaju povijest gledanja za pružanje preporuka videozapisa bit će onemogućene, poput vašeg YouTube početnog sažetka sadržaja, prenosi tportal.

OGLAS

To znači da bi vaš početni feed mogao izgledati puno drugačije. Moći ćete vidjeti traku za pretraživanje i izbornik vodiča s lijeve strane, bez feed-a preporučenih videozapisa, što vam omogućuje lakše pretraživanje i pregledavanje kanala na koje ste pretplaćeni.

OGLAS

YouTube ovu promjenu korisnicima uvodi postupno, tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, baš kao i sve ostale novitete, a čisto kako bi se osigurali da će sve proteći po planu.

Google je nedavno naveo da će određenim korisnicima omogućiti poboljšanu kvalitetu videa te da na YouTube uvodi i umjetnu inteligenciju.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM