spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

YouTube uvodi promjenu koja vas se tiče samo u jednom slučaju

- Oglasi -

YouTube ovu promjenu korisnicima uvodi postupno, tokom sljedećih nekoliko mjeseci, baš kao i sve ostale novitete, a čisto kako bi se osigurali da će sve proteći po planu

- Oglasi -

Mijenjamo način na koji vidite preporuke na YouTubeu, na temelju vaših postavki povijesti gledanja, stoji u službenoj objavi YouTube-a.

Od danas, ako ste isključili povijest gledanja na YouTube-u i nemate prethodno spremljenu povijest pregledavanja video zapisa, opcije koje zahtijevaju povijest gledanja za pružanje preporuka videozapisa bit će onemogućene, poput vašeg YouTube početnog sažetka sadržaja, prenosi tportal.

- Oglasi -

To znači da bi vaš početni feed mogao izgledati puno drugačije. Moći ćete vidjeti traku za pretraživanje i izbornik vodiča s lijeve strane, bez feed-a preporučenih videozapisa, što vam omogućuje lakše pretraživanje i pregledavanje kanala na koje ste pretplaćeni.

YouTube ovu promjenu korisnicima uvodi postupno, tijekom sljedećih nekoliko mjeseci, baš kao i sve ostale novitete, a čisto kako bi se osigurali da će sve proteći po planu.

Google je nedavno naveo da će određenim korisnicima omogućiti poboljšanu kvalitetu videa te da na YouTube uvodi i umjetnu inteligenciju.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.