spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
94 %
1.4kmh
100 %
Uto
2 °
Sri
4 °
Čet
5 °
Pet
7 °
Sub
8 °

Zbog velikog zanimanja Autoceste FBiH odlučile povećati broj ACC tagova za još 1.000 uređaja

- Oglasi -
- Oglasi -

Javno poduzeće Autoceste FBiH danas je pokrenulo akciju popusta od 50 posto na prodaju ACC TAG uređaja za elektronsku naplatu cestarine na autocesti, te nova cijena iznosi 19,50 KM umjesto dosadašnjih 39 KM.

Budući da je akcija naišla na veliko zanimanje, Uprava JP Autoceste FBiH je odlučila da će od sutra biti dostupno još 1000 ACC TAG uređaja.

- Oglasi -

,,Izuzetno mi je drago da na ovaj način možemo pokazati našim korisnicima da cijenimo njihovu lojalnost, te kao društveno odgovorna kompanija intenzivnim ulaganjem nastojimo osigurati što povoljnije cijene posebno u ovoj ekonomskoj krizi kada svakodnevno rastu cijene koje građani teško podnose. Povećanjem broja korisnika elektronske naplate cestarine želimo smanjiti vrijeme čekanja na naplatnim mjestima i povećati nivo usluge za naše korisnike”, izjavio je Elmedin Voloder, direktor JP Autoceste FBiH.

- Oglasi -

JP Autoceste FBiH snažno je opredijeljeno za poboljšanje svojih usluga posebno mogućnost uvođenja različitih korisničkih paketa naplate cestarine, što će predstavljati olakšice koje bi se prilagođavale potrebama samih korisnika.

Akcijski tagovi će biti dostupni na naplatnim mjestima: Sarajevo sjever, Podlugovi, Visoko, Kakanj, Lašva, Zenica jug, Zenica sjever, Sarajevo zapad, Lepenica, Ljubuški i Svilaj.

Akcija se odnosi isključivo na kupovinu uređaja na navedenim naplatim mjestima, a uređaj možete platiti isključivo gotovinom ili platnom karticom.

Na svaku dopunu novčanih sredstava na ACC korisnički račun, Autoceste FBiH daruje bonus od 20 posto.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.