viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.04.22 @ 10:27

Lider HDZ-a BiH Dragan Čović uputio je čestitku Aleksandru Vučiću koji odnio uvjerljivu pobjedu u jučerašnjim izborima u Srbiji.

– Uvaženi predsjedniče Vučić, dozvolite mi u ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine, u ime moje domovine Bosne i Hercegovine, ali i u svoje osobno, uputiti najiskrenije čestitke na još jednom osvojenom predsjedničkom mandatu kao i ostvarenim izbornim rezultatima Srpske napredne stranke, s Vama na čelu, na izborima u Republici Srbiji.

Držim kako ćete ponovno ukazano snažno povijesno povjerenje građana Srbije odgovorno iskoristiti i da će ostvareni rezultat kreirati još jedan snažan mandat za uspješne političke korake Vas i Vaše stranke – naveo je Čović.

Uspjeh u budućem radu

Dalje navodi da vjeruje da će dosadašnju dobru suradnju, prijateljstvo i trajnu vezu Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, još više produbiti i učvrstiti na dobrobit svih naroda.

– Uz izraze mog osobitog poštovanja, želju za uspjehom u budućem radu kao i dobrim zdravljem i zadovoljstvom u Vašem osobnom životu, srdačno Vas pozdravljam – naveo je Čović u pismu upućenom Vučiću.

Čestitka Orbanu

Također, Čović uputio čestitku Viktoru Orbanu:

– Poštovani premijeru Orban, iznimno mi je zadovoljstvo čestitati izbornu pobjedu Mađarskom građanskom savezu s Vama na čelu. Ova veličanstvena pobjeda je čvrsti dokaza povjerenja mađarskoga naroda viziji budućnosti koja se zasniva na demokršćanskim principima stranke FIDESZ koju predvodite.

Uvjeren sam kako ćemo u skorijem razdoblju imati prigodu za susret kada ćemo kroz prijateljski razgovor još više učvrstiti veze naših dvaju naroda i zemalja.

Uz želju za uspjehom u budućem radu, dobrim zdravljem i osobnim zadovoljstvom, primite izraze mog osobitog poštovanja – naveo je Čović u pismu

 


Oglasi
LM