spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
0.3 ° C
0.3 °
0.3 °
88 %
1.3kmh
92 %
Pon
-0 °
Uto
3 °
Sri
7 °
Čet
7 °
Pet
4 °

Cvitanović danas u Središnjoj Bosni

- Oglasi -

Predsjednik HDZ1990 Ilija Cvitanović danas će boraviti u Središnjoj Bosni, najavljeno je u priopćenju za javnosti iz ove stranke te kazano kako će u 12:00 u sklopu obilježavanja 30. obljetnice HVO-a položit cvijeće i upaliti svijeće na središnjem spomen obilježju u Prahuljama u Travniku.
Nakon toga u 16:00 posjetit će OO HDZ1990 Vitez i održati sastanak sa svim predsjednicima općinskih organizacija HDZ1990 iz Središnje Bosne.
“U 17:30 napravit će obilazak naselja Mošunj u Vitezu kako bi ga lokalni predstavnici upoznali s višegodišnjim problemom koji je uzrokovala koncesija koja se veže za eksploataciju i izvlačenje dolomita kroz naselje Mali Mošunj. Izjave za medije planirana je u 17:30 na stadionu Robertovo.
Razlog posjeta je upoznavanje s višegodišnjim problemom koncesije u ovom naselju u Vitezu. Naime nakon ponovne blokade prometnica i medijskog interesa za ovaj problem u HDZ1990 su procijenili kako bi posjet predsjednika Cvitanovića mogao pomoći da se zaštiti lokalno stanovništvo ovog naselja od daljnje eskalacije”, stoji u priopćenju koje su jutros uputili.

U svom posjetu Vitezu položit će cvijeće i zapaliti svijeće na spomen obilježju Osmica u Vitezu.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.