spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Komšićev Zlatan Begić (DF) pokazao srednji prst američkom veleposlaniku

- Oglasi -

Zlatan Begić, zastupnik Demokratske fronte (DF) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, poznat je po svojim primitivnim istupima i vrijeđanju neistomišljenika. Ipak, čini se da je ovog puta uspio nadmašiti samog sebe.

- Oglasi -

Tako je ovaj zastupnik na svom Twitter nalogu, stajući u obranu kompromitiranog sudca Suda BiH Branka Perića koji je jučer jedini imao izdvojeno mišljenje na presudu Novaliću i grupi odlučio, ni manje ni više, pokazati srednji prst američkom veleposlaniku u BiH, Michaelu Murphy, prenosi Avaz.

– Režim i Murphy nisu mogli sačekati niti 24 sata. Sudac Perić je čovjek od profesionalnog integriteta – koji može da ima samo onaj tko posjeduje znanje i nesumnjive profesionalne reference. Ovo je poruka svim građanima od integriteta. Imamo i mi poruku za Režim i Marfija – ????! – napisao je Begić na Twitter naloga.

- Oglasi -

Inače, Begić je jedan od glavnih zagovornika teorija zavjere prema kojoj zapadne sile podržavaju izbacivanje iz vlasti SDA i DF-a s ciljem političke marginalizacije Bošnjaka./HMS/

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.